間野係新開既,見到係花園餐廳就知道一定係好食嫁la樓下仲有$5 cash cupon,一個人可以拎一張,幾好雖然要行上樓上呀,但係個間野真係唔係好多人,d氣氛又好wo,岩曬我同我bf去dating呀入面d野食都係$5x一個dinner,唔係好貴我bf叫左個牛排配薯菜我就要左個芝士白汁煙鴨胸帶子意大利粉聽個名就已經好正la,仲要個mood咁好,真係超正一入到去,我地2個就坐卡位,每張台都有一個細細既小candle, 令到成個氣氛都好好好岩d人係個到談情呀xd, 仲要坐近windows個D可以望下街景,好ROMANIC開始好快就黎左個海鮮忌廉湯,好好味,好SMOOTH仲有個暖暖地既餐包仔BF個牛排黎先,有煙出埋,要左個黑椒汁,聽到佢D聲就覺得好好味塊排好大塊下,有厚WO,一個男仔都話夠曬呀^^我個個芝士白汁煙鴨胸帶子意大利粉,都好大碟呀一個女仔一定食唔曬呀,所以最後都係叫BF食埋佢呀,我就只係食左一半有2粒好大既帶子,仲有D煙鴨胸好好味如果仲有多D芝士就PERFECT LA食到中間可以叫野飲,因為入面包左既每人用左張CUPON減左$5都係$4X一個人, 好抵食下次一定會再黎呀
間野係新開既,見到係花園餐廳就知道一定係好食嫁la

樓下仲有$5 cash cupon,一個人可以拎一張,幾好

入面d野食都係$5x一個dinner,唔係好貴
我bf叫左個牛排配薯菜
我就要左個芝士白汁煙鴨胸帶子意大利粉
聽個名就已經好正la,仲要個mood咁好,真係超正
開始好快就黎左個海鮮忌廉湯,好好味,好SMOOTH
仲有個暖暖地既餐包仔
塊排好大塊下,有厚WO,一個男仔都話夠曬呀^^
我個個芝士白汁煙鴨胸帶子意大利粉,都好大碟呀
有2粒好大既帶子,仲有D煙鴨胸好好味

如果仲有多D芝士就PERFECT LA

食到中間可以叫野飲,因為入面包左既
每人用左張CUPON減左$5都係$4X一個人, 好抵食
下次一定會再黎呀