餐廳: 聆渢咖啡廳
資訊:

2009-08-31 98 瀏覽
黃金海岸酒店即我地N年前謝師宴既地方, 又係我地5個中學同學仔因 tea buffet 3點先開始,我地早咗到, so 週圍影下相 可能係 tea buffet la...so 唔係好多野食...好普通啫. 無刺身,無海鮮(only青口),芝士唔得, d ham ok la, 甜品唔吸引,雪糕係雀巢 (朱古力,豆腐&紅豆)我最 like:既有沙津 ~ 點醋食,正(但原來紫色菜咁苦)青口 ~ 新鮮,又大隻 (食咗勁多隻)煙三文魚 ~ 唔腥,正呀 (but 4:00 已經no re-fill??)窩夫 ~ 即叫即整,又熱又脆 (落花生醬,牛油,奶&糖漿)南瓜湯 ~ 忌廉湯,味濃* 因有信用咭, 所以有7折...都ok抵. if not, 當然唔抵啦 (不值一試)

我最 like:既有
沙津 ~ 點醋食,正(但原來紫色菜咁苦)
青口 ~ 新鮮,又大隻 (食咗勁多隻)
窩夫 ~ 即叫即整,又熱又脆 (落花生醬,牛油,奶&糖漿)
南瓜湯 ~ 忌廉湯,味濃

酒店內 keroko
buffet area
煙三文魚 & salad
窩夫
甜品
出面既環境
2009-08-29
$121.70 (下午茶)
慶祝紀念
生日