2023-03-24 16 瀏覽
GHETTO CAFE 以 HIPHOP 文化為主題嘅漢堡包店,店內播放唔同國家嘅 HIPHOP 音樂,並有多幅香港塗鴉藝術家 UNCLE 創作嘅 GRAFFITI,以及美式街頭風格怖置大啡菇芝味牛肉漢堡 💰8️⃣0️⃣漢堡即叫即整,有手打牛肉漢堡扒、芝士、蕃茄同大啡菇牛肉漢堡扒煎至焦香,連埋好juicy大啡菇好滿足,仲好爆汁添😂貸民窟大魔王漢堡 💰1️⃣1️⃣0️⃣大胃王朋友挑戰大魔王,漢堡有牛肉漢堡扒、薯餅、焦糖洋蔥、芝士同煙肉薯餅好香脆,焦糖洋蔥夠香甜,口感同層次豐富另外漢堡可以加💰1️⃣8️⃣轉成套餐,有汽水同薯條仲可以💰1️⃣0️⃣轉成甜薯條、芝土墨西哥粟米片或炸洋蔥圈餐廳七點前有咖啡供應, 七點後就有特色調酒同酒類飲品我哋飲咗香港製嘅手工啤,跟餐叫可能減$10MANGO LASSI 芒果奶昔啤酒 GHETTO BEER GALAXY 果香啤酒除咗有紅酒、白酒同啤酒,仲有特調cocktail 🍹🎈Ghetto Cafe🎈旺角黑布街13號地舖

大啡菇芝味牛肉漢堡 💰8️⃣0️⃣
漢堡即叫即整,有手打牛肉漢堡扒、芝士、蕃茄同大啡菇

貸民窟大魔王漢堡 💰1️⃣1️⃣0️⃣
薯餅好香脆,焦糖洋蔥夠香甜,口感同層次豐富

另外漢堡可以加💰1️⃣8️⃣轉成套餐,有汽水同薯條
仲可以💰1️⃣0️⃣轉成甜薯條、芝土墨西哥粟米片或炸洋蔥圈

餐廳七點前有咖啡供應, 七點後就有特色調酒同酒類飲品
我哋飲咗香港製嘅手工啤,跟餐叫可能減$10
MANGO LASSI 芒果奶昔啤酒
GHETTO BEER GALAXY 果香啤酒
除咗有紅酒、白酒同啤酒,仲有特調cocktail 🍹

🎈Ghetto Cafe🎈
旺角黑布街13號地舖