2023-04-26
Poke係近年嚟好受歡迎嘅野食,我同frd夜晚做完運動超肚餓,見到尖沙嘴有poke,即刻衝入去😂😂😂 檯面仲有條魚,好得意啊🤣🤣🤣 Menu都好多選擇,main protein可以揀三文魚,吞拿魚,香菇,八爪魚。我今日叫左吞拿魚poke,半糙米飯半菜,配菜揀左枝豆、麻醬豆腐同埋青瓜。frd揀左三文魚, 貪心嘅我互相交換幾粒食特別滿足😂 醬汁方面高度推薦wasabi yoghurt 同honey mustard☺️☺️ wasabi yoghurt 清新得黎又少少辣味。honey mustard 就無得輸。吞拿魚嘅肉質柔軟,同埋份量超多,食極都仲有,拌上wasabi yoghurt再配上糙米飯同埋各種配菜,層次感好豐富。做完運動唔敢食d太肥嘅野,POKE GO就最適合☺️☺️☺️