2008-06-28 76 瀏覽
同朋友勁得閒, 上星期一特登去呢度食lunch, 過下d悠閒生活。o係中環mtr行上去, 勁遠呀, 揀左條最衰既路黎行 -- 由卑利街腳一路行上去囉==" 間野唔行到上去係真係唔會realise有佢既存在.....朋友叫左個continental breakfast set, 比我食左好多haha。佢d麵包超好食, 好有texture, 好香。所有野都好好食。朋友落晒d oat honey fruits去yoghurt度。雖然好普通, 但個感覺好好 <3我叫左個egg benedict with spinach。我好鍾意spinach架 <3 但果d xxx muffin姐係豬柳漢堡果d! 勁唔鍾意 .\/. 不過都好好食overall : )奶茶就lipton囉... 其實我都expect有其他茶揀。tomato soup都好香好濃。跟set既cheesecake average。好舒服呀, 我地12點入去得2, 3個鬼佬, waitress係菲律賓人, 之後隔離檯既太太們係講流利英語, 個感覺勁唔香港hahaha。好彩, 我地d英文都幾好。坐左一個鐘左右啦, 好ap

好舒服呀, 我地12點入去得2, 3個鬼佬, waitress係菲律賓人, 之後隔離檯既太太們係講流利英語, 個感覺勁唔香港hahaha。好彩, 我地d英文都幾好。坐左一個鐘左右啦, 好appreciate佢地係會見你食完, 跟住收左你d吉碟, 再整, 再上, 唔會擺到成檯都係。

多人就嘈少少, 少人就可以傾計舒服d。係呀, 我個朋友唔知做乜倒瀉水超低能haha, 不過老細都好nice, 跟住後面既客人又會遞紙巾比我地, good。
tomato soup
breakfast set