午餐時間嘅荔枝角,真係間間餐廳都多人,結果我就搵左間工廈入面,前面得一枱客(我排第二)嘅餐廳試下。試之前,喺open rice望望,幾乎都係好評,咁真係要一試!排左一陣(我諗10-15分鐘),有張2人枱,店員逐個問,因為排第一嘅係4人,店員同佢地道歉解釋話4人會等得耐啲,之後我好好彩咁就入咗去。呢個安排既公平又友善,店員服務值得一讚!(相對其他工廈餐廳嘅服務)講返食物先,因為又想試蛋餅,又想試吐司,我就散叫。*註:大家留意係自助落單+先比錢。話說我都幾鍾意食蛋餅,呢間係暫時我食過最好味嘅。層次分明嘅內涵。但如果真係要改善,就係食到尾會覺得有啲咸。不過正常人都係2人起share,係我咁痴線一個人食一份。呢個又係暫時喺食過最好味嘅台式吐司(可能係我孤陋寡聞)餐廳驚我地食到整污糟自己雙手,跟機比埋手套,貼心。可能因為芝士真係太足料,食完發現仲有一部分喺包裝個底部,所以食完個包仲可以食埋厚芝士(芝士愛好者必叫啦!)「肉」應該係指豬扒,個人下次會試雞腿。環境其實都坐得舒服,係食食下坐咗枱講野比較大聲嘅食客,因為樓底唔算高,所以都幾應聲。希望各食客自重。總結:好。

講返食物先,因為又想試蛋餅,又想試吐司,我就散叫。

*註:大家留意係自助落單+先比錢。

芝士火腿肉鬆蛋餅

話說我都幾鍾意食蛋餅,呢間係暫時我食過最好味嘅。

層次分明嘅內涵。

台式肉蛋芝士吐司

呢個又係暫時喺食過最好味嘅台式吐司(可能係我孤陋寡聞)

餐廳驚我地食到整污糟自己雙手,跟機比埋手套,貼心。

「肉」應該係指豬扒,個人下次會試雞腿。

總結:好。
2023-03-03