2007-10-15
之前只係試過呢度o既lunch,星期六同男朋友去食dinner,我o地兩個都叫左個焗寶雲酥羊架o既set dinner:麵包 - 粟米包,一如以往,好味!前菜 - 蕃茄雜菜卷拼田螺,味道一般,可能因為雜菜卷d酥皮唔熱,感覺有點油,田螺襯green sause就幾好湯 - 青豆忌廉湯,一般主菜 - 焗寶雲酥羊架,好味,唔太肥,外皮很香脆,肉質亦軟滑,又唔太羶.待別值得一讚係配菜,薯蓉並唔係無誠意o既用薯粉開,這裡的完全係自家製攪爛o既薯蓉,而且牛油味適中,唔太漏,連我男朋友一向唔鍾意食薯仔,都覺得好味到食晒!甜品 - 一件類似榛子泡芙(但係長型o既)同埋一件藍莓mousse cake,mousse cake 就一殷,但係泡芙就好好味喎!咖啡 - 一般,但係跟d奶好熱,有誠意!我覺得$158有咁豐富o既set dinner,兼幾nice o既service,好扺囉!
麵包 - 粟米包,一如以往,好味!
湯 - 青豆忌廉湯,一般
咖啡 - 一般,但係跟d奶好熱,有誠意!