2020-09-27
星期六放工去尖沙咀試下呢間燒烤怕星六多人,特登打電話卜左位大概一點九。上到去冇人嚇死,以為摺左。一入座問係咪食雞飯。心諗乜得雞飯可以食?!呆左呆問係咪可以叫其他串燒。店家答可以叫幾串 (伏筆)。乜燒烤店淨係可以叫幾串???好在都有俾單我地點。。。。叫左牛舌 ,厚既薄既都叫左 好食有味既墨魚滑燒雞皮 好好食雞肉棒冇乜軟骨既燒豬腩 夠哂肥仔冬菇 um 冇乜特別肉包韭菜水門雞飯?! um.. 係平既 30蚊但係。。。牛油金菇 要自己加調味神奇事情在,去既時間冇人。可能因為係疫情初開翻。食材準備不多。或者只準備開晚市?我地叫左燒雞皮,燒茄子同加單既牛舌都冇貨。係我地準備走既時侯黎左箱茄子但係都好食既不妨一試Tsim Sha Tsui Saturday Lunch nice one beer buy one get one free in that period of timenice restaurant probably would come again at night when they have prepared more ingredients
怕星六多人,特登打電話卜左位大概一點九。
上到去冇人嚇死,以為摺左。
叫左
牛舌 ,厚既薄既都叫左 好食有味既
墨魚滑燒雞皮 好好食
雞肉棒冇乜軟骨既
燒豬腩 夠哂肥仔
冬菇 um 冇乜特別
肉包韭菜
水門雞飯?! um.. 係平既 30蚊但係。。。
牛油金菇 要自己加調味
但係都好食既不妨一試