2K
2021-08-02 19 瀏覽
#旺角西餐廳約朋友行街食飯 當我哋諗唔到食乜 又或者唔想行太遠 多數去呢間西餐廳 佢地食物質素穩定-🥣蜆肉蘑菇白湯是日餐湯 忌廉味重 有好多粒蜆肉-🥖蒜蓉包蒜蓉包入口溫暖 加埋自家製蕃茄洋蔥 仲好味-🍛烤焗半熟帶子忌廉墨汁飯 $108晚市套餐刺身級帶子 唔需要烤焗或香煎至全熟 咁先可以保持鮮嫩質感同鮮甜味道 望住黑漆漆墨魚汁飯 就知道足料炮製 飯粒濕潤 飯裏面有細小墨魚切粒 整體口感唔錯-🐷西班牙黑毛豬鞍配蘋果泥 $168晚市套餐豬鞍好大件 成個斧頭🪓咁 以為厚身肉地會嚡 點知入口鮮嫩有肉汁 蘋果泥少少甜 巧妙咁提升豬肉鮮味-🍹Cookie sweetie 加$15Oreo迷必飲 脆餅加雲呢拿雪糕再加冰凍朱古力 凍飲裏面有碎朱古力曲奇碎 睇見開心 飲落仲sweet呀🥰-🍹Peach flower 加$15蜜桃茸加梳打水 清涼消暑 冰粒🧊夠多涼浸浸🥶-📍#LA Restaurant 旺角通菜街25號地舖
#旺角西餐廳
🥣蜆肉蘑菇白湯