2013-11-28 1022 瀏覽
進駐左上環都有幾個月, 開心得很,由係了冇人煙,無啖好食既數碼港搬到半山(搵食易但唔平),再到而家,平有平食,貴有貴食,一落樓下就有得食黎講,而家係呢間公司呢個地段最好既時間~呢日同埋同事出黎搵食,同事叫左個All Day Breakfast而我就叫左個煙肉pasta,店小不過因為我地早食飯,所以唔需要等位,叫完野食就可以飲左野先,我叫左杯咖啡,同事飲茶。野食味道唔差,都係有心既製作,意粉彈牙而汁醬豐富,有califlower打碎,令到個汁厚身有口感,朋友既早餐都係大件抵食,我地都食得好開心。

Califlower + bacon pasta
Carrot Ginger soup
All day Breakfast
題外話/補充資料: 不過........唔知點解,我食到一半就開始隱隱作痛,所以食完飯之後都冇行咩街就返公司,好彩公只係兩分鐘就到....最後成個晏晝就係出入洗手間....痛足一個下午....我好想知究竟係邊到出左問題?係唔係杯咖啡?????
2013-11-27