2022-08-13 74 瀏覽
今次有partner 一齊去食~咁緊係叫一份煎餃喇🤗煎餃一個人食實在太漏,2個人share啱啱好👍🏼今次叫左4款口味芫荽味道唔錯,佢加左啲香芹,都幾突出,同煎餃配合係幾夾🤭椰菜冬菇都比想像中好食,算幾實正,唔會散晒,配搭煎餃都係唔錯🤗西洋菜都幾有西洋菜味,味道都算正常,配湯餃食到幾fresh菜味😏香葉豆角一直驚好伏,但又好想試下,發現唔難食,有D泰國feel~生菜包果種感覺,只係配左落餃子清淡啲,但都OK特別😁下次再挑戰埋其他口味😂😂😂#黃怪獸 #黃怪獸覓食 #香港特色 #香港特色 #香港 #香港美食 #餃 #餃子 #甜記餃子 #太子餃子店 #太子美食 #太子 #太子食乜好 #食好d食平d #yum #yummy #正 #hk90s #hkfood #hkfoodie #foodie #foodblogger #foodiehk

今次叫左4款口味

芫荽味道唔錯,佢加左啲香芹,都幾突出,同煎餃配合係幾夾🤭

下次再挑戰埋其他口味😂😂😂