2005-03-28 0 瀏覽
門口打正旗號魚旦靚而吸引左我入去﹐即管試試..魚旦勁彈牙真係好正好正.魚片都係好有彈性.不過份量不多﹐湯多而粉少﹐不過粉又幾滑..好食另外我女友叫左墨丸河﹐我食過一粉覺得好實﹐冇乜彈性﹐勸各位黎呢度食野﹐最好都係叫番魚旦或魚片河好la..最後唔係好明﹐點解熱飲/油菜麵餐都係18蚊,,但係另叫油菜要收10蚊呢?...如果我叫油菜麵餐﹐另外叫9蚊既熱飲咪一樣﹐但係仲平左一蚊tim...呢樣真係唔明﹐但最後都冇為一蚊而問個伙記﹐咁肉酸食魚旦粉講求快靚平正﹐呢間真係值得一去呀!!!!好過好多舖頭話十蚊碗其實粉同料鬼咁少﹐兩口食哂又昆人另外野飲( 食野梗係要飲野架la),,條數都係差唔多,,或者貴過呢間..