2023-01-19
🍹 𝕆ℤ𝕆ℕ𝔼 🧉🧏🏻♀️叫左2杯cocktail 、半打生蠔、松露薯條同埋加州卷cocktail 酒精濃度應該幾高🤭 飲唔出酒味😆但身體feel 到佢落足料🍹🌹Metal賣相幾靚🥰 用金屬杯🛎杯如其名😆賞心悅目🌹有玫瑰同白色花花🤍係上面做裝飾 果味重🍊 酸酸甜甜☺️幾清新🥴對我來講偏甜🧉☕️Wood都係杯如其名用木杯裝住🪵前調係咖啡味☕️尾調係人蔘味甘甘地😌 整體苦中帶點甘甜🤩 我鍾意呢杯多d🦪生蠔 係鮮甜爽口嘅類型😳 幾肥美🤤唔會有好咸海水味🌊 超refreshing😎🖤🍟松露薯條味道不錯☺️係瘦薯條🌟松露好平均分佈係每條薯條上👍 每條都會有淡淡松露味🥑🍣加州卷擺盆ok🙈 食落去無咩驚喜😶份類係偏細👉🏻👈🏻 滿足唔到大食嘅我😂🍺🍷🥃🍸🍹🧉🥂佢仲有好多唔同cocktail 可以揀🌟Signature 有Metal(金)、Wood(木)、Water(水)、Fire(火)& Earth(土)環境方面就無得輸嘅☺️有室外室內選擇🌬室外幾大風算涼爽🧺而且sofa 都幾舒服🌧可惜天公不做美就落雨🥲 店員都好好幫我地轉台返室內💪🏻搬埋野食返去😊服務不錯
cocktail 酒精濃度應該幾高🤭 飲唔出酒味
😆但身體feel 到佢落足料