2009-05-31 2 瀏覽
一心諗住邊食邊睇大結局,就揀左呢間小肥羊。之前試過旺角果間,水準始終不及銅鑼灣或尖沙咀。一行四人book定檯,選擇左四人自助餐,一個湯加十六樣送,甜品得兩種任食,其他自費。十六樣野食,樣樣都好新鮮,而且足料,所以食完都攬住個肚走。十六樣野當中,我地叫左五碟羊及一碟肥牛,好新鮮,而且重試到不同部位既羊,如果有五個人,有一位免費,到時重可以有多款選擇添!服務方面,絕對係一流,可能果晚個個都留係屋企睇電視,唔係全場滿座,所以一見有食完既碟,待應生都好快手收起,加湯又主動,見多骨既碟亦好快幫我地收,絕對係唔錯!成餐都係食左$750,都唔使二百蚊一位,出面其他既任飲任食,都要$150(黃金時間),所以俾多少少有好野食同服務質素,點解唔選擇呢間呢﹖

2009-05-29
$187.5 (晚餐)