Book左位唔洗等~正所謂講野最緊要牙力, 打邊爐最緊要係要有食力, 加多罐凍可樂就perfect!平時都係幫襯開9點半後, 今次早左7點去食, 相對會俾平時冇咁抵~同埋可能係早左, 所以多d人, d阿姐都忙d, 服務都冇平時咁好, 不過我都唔係話差.. 只係有個阿姐冇啦啦渣住個淨番小小水嘅水壺將佢淨低d水當我地加「湯」... 大佬, 你唔係有湯可以幫我地加架咩? 點解要加d水落黎?任食黎講, 水準都幾好, 又坐得舒服有得睇電視~但係鐘意黎嘅原因係佢湯底多選擇~每次黎都可以試下新野~ 滾野食之前我一定會飲一碗試下先~ 正!今次試左個木瓜湯底都好好飲!不過呢坐後面有一家人唔知滾咩野滾到好燶.. 嘩..陣味臭到我地真係食唔落野, 冇哂胃口, 難為佢地仲食得咁滋味呀!!!
Book左位唔洗等~
任食黎講, 水準都幾好, 又坐得舒服有得睇電視~
今次試左個木瓜湯底都好好飲!
2011-04-02