2018-08-13
成日下午忙到完全無時間食嘢😑 趕住同仔仔去荃灣驗眼,驗完眼第一時間買野食醫肚👏🔷️仔仔似我咁為食,佢比較鍾意雜食多過食正餐,雞蛋仔我哋成日食,今次去媽咪雞蛋仔買番底試試去到巳經有人排隊買緊買雞蛋仔同格仔餅,其實格仔餅都鍾意食,只不過食格仔餅無咁方便,驚啲醬整到隻手立痴痴,都係食雞蛋仔簡單啲😉見到有幾款人氣之選分別有⬇️人氣no. 1 芝士雞蛋仔人氣no. 2 香蕉朱古力雞蛋仔人氣no. 3 抹茶朱古力雞蛋仔😏 比仔仔話事,呢三款佢都無揀到,叫咗🍫 粒粒朱古力雞蛋仔 $22🗯 店員雖然忙個不停落單,並沒有因為忙碌而變得急燥,態度仍是保持友善,也提示我需等候片刻🕰 等了大約六至七分鐘,雞蛋仔到手 熱到有啲辣手♨️ 紙袋同舖頭名牌一樣咁colourful~我鍾意雞蛋仔外型飽滿,食到蛋香味,朱古力味道亦濃厚,仔仔食完一粒接一粒,仲話好好味添!
見到有幾款人氣之選
分別有⬇️