2019-08-27 72 瀏覽
泰國餐廳最吸引我既從來都係啲特飲 🤤 亞萊嘜嘜既野飲沙冰全部都係用新解生果整,冇添加糖,飲落清新又解渴 😆特別推介紅肉火龍果沙冰,大家都知生果黎講紅肉係甜同多汁過白肉啦,咁用黎做飲品就一流,啲核唔阻訂,飲落好香火龍果味!夏日雜錦拼盤有粉絲蝦餅、蒸粉包、米紙卷,同串燒。粉包幾特別,個皮好soft,米紙卷你睇佢咁大舊,但完全唔會難入口,因為佢啲餡好好咬開,唔使成舊啪🤣青咖哩雞係唔辣之選!好多雞肉,我個人最鐘意佢啲茄子,冇煮到好林,食時仲有咬口,就唔會索太多汁,冇咁漏 👍🏻蒜蓉包呢個又係泰國餐廳另一特色,呢度既包就比較有內客,唔算好鬆化,但佢實得黎又唔會硬,係好充實既包!點左咖哩就岩岩好。

夏日雜錦拼盤

青咖哩雞