餐廳: 燒肉LIKE (北角匯二期)
資訊:

2023-12-09 585 瀏覽
北角滙這間燒肉Like 新開,所以諗住同朋友試試,星期五晚6時人流未開始多,佢地有數張8位枱,我們見有張長吉枱想坐,店員堅持唔準我地坐,硬要我地質入一張已坐有5人的枱,說要留坐比其他客人。我一生人最憎人安排我坐位,既然有位你就應該任我自己揀,通常咁嘅情況我都會走人,不過帶左朋友來唔想令佢失望。我見隔離枱有一對情侶仲慘,店員硬要質佢地坐在2位同4位中間,佢地臉有不悅但店員亦是堅持唔比佢地坐其他吉位。其實而家一人燒肉越開越多,你咁嘅服務態度我不會再來。終於張8人吉枱咪又係比後來2人坐,有時安排坐位唔駛咁死板,寧願得罪客人都堅持自己果套!