2024-09-11
星期日晚上同朋友去enjoy,趕喺Monday Blue之前盡興。嚟到呢度食放題,呢間餐廳我哋都嚟過幾次,因為食過之後都唔想去其他燒肉餐廳食。今次我哋揀咗放題Set E,限定12款包括日本黑毛和牛,其他145款無限任食,仲有自助吧台,沙律、飲品、雪糕等都可以任攞。週末仲有炸物自助吧台,炸芝士、日式炸雞無限量供應。『黑毛和牛六款』三角腹肉、牛肋肉等提供六款唔同嘅黑毛和牛,每款和牛肉都有好濃郁嘅牛肉味,食落去又好嫩滑,入口即化,百食不厭。『原隻魷魚筒』原隻魷魚非常新鮮,燒過之後口感更加一流,充滿咗焦香嘅味道之餘仲保持住鮮甜味,非常爽口。『生牛肉壽司』『生牛肉刺身』可以品嚐到牛肉嘅原汁原味,搭配醬料增添咗唔同嘅味道。生牛肉壽司有啲似食三文魚壽司咁,搭配芥末就更加完美。福岡明太子卷體驗到正宗明太子嘅味道,濃郁鮮美,具有獨特嘅鮮味,食到停唔到口。
『黑毛和牛六款』
『原隻魷魚筒』
『生牛肉壽司』