雞駅花膠雞米線專門店觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座1樓I室Score 分鐘:A大家會唔會覺得圖片中嘅 炸豆腐 好寂寞?係!我想講,冇講錯重點,唔知點解佢離開左隻碟?可能佢發現左自己已經係桌上豆腐,任人宰割,所以才設法逃走。可惜,逃亡永遠都係要隱蔽行動,隻身出發才會成功。豆腐兄的確成功逃走了。不過,我隻小眼睛都不是蓋的,他始終難逃被抓回來。事情其實冇咁簡單(抽一口涼氣),其實佢已經成功 “逃” 到地下,但我平時最為敬重咁有勇氣嘅勇者,所以,最終我決定唔食佢,但留住(留唔佢個心都要留住佢個身)。而佢嘅同伴,唔使講啦,我係佢面前一口一個.....重點講完,講返d順便嘅食物回憶,那個那個胡椒豬肚湯底 真心,好正!好有胡椒味!而米線真係好滑。係,大家冇聽錯,米線真係好滑,又再一次證實米線真理啦~完!如果大家覺得我寫得好,就記得關注下我啦~真係完🙈
雞駅花膠雞米線專門店
觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座1樓I室

Score 分鐘:A

大家會唔會覺得圖片中嘅 炸豆腐 好寂寞?
金磚豆腐

完!如果大家覺得我寫得好,就記得關注下我啦~

真係完🙈

金磚豆腐