2014-06-14 7585 瀏覽
 都是見價錢同圖片太吸引, 即刻搵齊腳就食, 試吓佢得唔得先正宗生蝦刺生, 真係好新鮮, 蝦的肉質又夠厚, 配上面頭的蒜片同辣椒, 青辣椒的辣更勝一籌對於嗜辣的我同老公, 真係酸辣並存, 誰也搶不了誰的味道, 鳳爪亦厚肉,爽口又弹牙, 但對不太食得辣的朋友, 無疑係一項挑戰, 但他們都不斷食, 真係又愛又恨炸物都係一絕的, 其中招牌香葉雞, 雞JUICY又嫩肉末生菜包, 又香又辣的肉碎包在新鮮生菜內, 征服了我的味蕾招牌泰燒雞, 雖然份量唔算多, 雞有燒烤味之餘仍能保持嫩而有肉汁,廚師的燒烤功夫真的十分了得泰式燒牛肉, 估唔到都係唔錯, 牛的肉質軟諗,起初想佢可能只係招牌雞先好味添, 我錯了泰式燒豬頸肉, 厚切但肉質仍然夠柔軟, 到這刻豬、牛、雞都品嚐過了, 但都係不相伯仲, 一個字, 正~~大家都飽到嘔了, 但招牌泰式炒飯, 上桌時香噴噴加上半熟蛋, 真的抗拒不了終於到最後的泰式炒金邊粉, 食到最後都係要食, 花生新鮮香脆,調味恰到好處,金邊粉軟硬剛好又夠乾身, 太好味啦~~~~飲品:餐包飲品(4人1支) u/紅酒 v/白酒 w/果汁(菠蘿汁.橙汁)

都是見價錢同圖片太吸引, 即刻搵齊腳就食, 試吓佢得唔得先
正宗生蝦刺生
醃酸辣鳳爪沙律
小食
炸物都係一絕的, 其中招牌香葉雞, 雞JUICY又嫩
肉末生菜包
招牌泰燒雞
泰式燒牛肉
泰式燒豬頸肉
招牌泰式炒飯
泰式炒金邊粉

題外話/補充資料: 因主力係酒吧經營, 又可能因係團購餐, 清水要$30,以每人一杯嘢飲實在不夠, (所以店方不斷問要唔要任飲), 當然要加錢啦)但觀其食物係廚師係有實力的, 如果想去上試食的朋友, 廚房係星期日收爐的喔~~, 其餘的店員服務尚可, 似是老闆的男士就甚是熱情, 另外, 洗手間都十分企理
2014-03-15
用餐優惠