2020-03-21 1173 瀏覽
有日灣仔拜神攝太歲,拜完神餓餓地,點知正正隔離就有間cafe, chill到咁,立即坐低啦。我地坐到門口位係更加舒時間可能比較接近晚市,所以剩返既下午茶食物唔多,叫左Avocado Toast同埋一杯flat white ,一杯 Strawberry Kale Smoothie Avocado Toast包好好食,香港平時要食西餐或者去market place 外國小小嘅超級市場先買到/先食到sourdough bread , 牛油果都有大半個,側邊既菜沙律菜有橄欖油同埋醋都好食。整體來講下午茶嘅份量啱啱好。👍🏻Flat white 今日呢杯咖啡果味唔算重,咖啡豆應該係偏苦既,但賣相唔錯😄😄Strawberry Kale Smoothie 諗住健康少少,飲下平時好少飲嘅Kale,但係呢杯有dd酸既,但感覺上係真材實料,飲完好似係更開胃食野咁。

Avocado Toast

Flat white
今日呢杯咖啡果味唔算重,咖啡豆應該係偏苦既,但賣相唔錯😄😄

Strawberry Kale Smoothie
諗住健康少少,飲下平時好少飲嘅Kale,
2020-02-23