2025-01-23 0 瀏覽
2人餐真係抵食 包哂前菜、意粉、扒、甜品、飲品選擇款式多 大部份飲品選項都唔需要加錢無論係1人 2人 4人餐 都好吸引🍴參巴鮮茄煮沙白大蜆👉🏻鮮嫰嘅沙白大蜆被參巴醬的包裹下 再搭配新鮮的番茄 整道菜的味道鮮味又清新 蜆肉的鮮甜和參巴醬的微辣好match🍴金沙咸蛋黃鳳尾蝦意大利粉👉🏻 呢道意粉令咸蛋黃fans感到滿足 炸至金黃的鳳尾蝦 外脆內嫩 意大利粉的口感彈牙 搭配香濃的咸蛋黃醬 啖啖鹹香滋味🍴咖啡羊架伴露絲瑪利燒汁👉🏻 個人幾鍾意呢道羊架 表面焦香酥脆 內裡保持到肉質的鮮嫩多汁 食到微微的咖啡香 搭配清爽的烤西蘭花和香甜的南瓜 做番一個中和嘅角色☕️朱古力牛奶咖啡☕️檸檬泡沫黑咖啡👉🏻咖啡嘅味道和款式都好多樣化 而且絕大部份都唔需要加錢就飲到 🍴卡魯哇咖啡酒提拉米蘇👉🏻 餐內甜品係兩個Häagen-Dazs雪糕杯 而我另外加錢叫咗我好喜愛嘅Tiramisu 👉🏻值得一試 份量和味道都值得 味道層次豐富 一口都能感受到咖啡酒的香氣 配上鬆化的手指餅 味道唔會太甜 食到停唔到口位於單車館這間餐廳的環境非常舒服 令人入黎就有一種放鬆嘅感覺 光線柔和舒服 適合同朋友/家人休閑聚會
2人餐真係抵食 包哂前菜、意粉、扒、甜品、飲品
選擇款式多 大部份飲品選項都唔需要加錢