2010-10-09
這是我和先生美食之旅的第六站, 山長水遠去到西貢...搭車搭到頭暈暈 ><"不過 原來係值得架wor 去到都成7點,,...行左一陣海鮮街..就去餐廳lor~好彩先生醒目..一早book 定位" 如果唔係都要等 9個字環境又唔算好外國....都叫有少少情調啦..侍應安排我地2個坐門口位.. 因為冇空調關係( 可能有都feel唔到..=.=") 有少少熱...不過無損我倆的食慾!!睇下個menu~ 都有好多選擇..前菜, pizza, 意粉 仲有甜品~ 雖然都係大路o既選擇..哈哈, 但係先生得意洋洋說起有恐龍骨食o既時候..就真係要試下啦!!我地食左dinosaur's rib [ 原來係豬肋骨 ]-->> 我地叫左半份..不過已經嚇死左..好大份 好有bbq 的味道..d 肉都幾"淋".. 先生係咁切呀切//都仲有食~ good!!可惜的是伴碟的薯條只是一般貨色..而且冇咩幾條.~仲食左個 ceasar salad~ 加左燒雞係上面 =.=v 又唔算好特別係d 份量叫做幾夠咁其實間餐廳又唔算真係好好好好食..仲有好多高水準o既意大利餐廳.不
不過 原來係值得架wor
去到都成7點,,...行左一陣海鮮街..就去餐廳lor~
睇下個menu~ 都有好多選擇..
我地食左
可惜的是伴碟的薯條只是一般貨色..而且冇咩幾條.~
又唔算好特別係d 份量叫做幾夠咁
不過我覺得氣氛真係幾好__可能有佢放左白o既墊檯紙..可以all u can draw 掛~
服務就唔算好好啦..應該係因為我地坐得太耐..佢又多人等..所以周不時過黎問我地d 野黎晒未掛...=.="
不過 有機會都想再食下