2019-07-15 256 瀏覽
今晚走過黎呢個商場到行下街,一心都諗住晚餐黎呢度食 半自助形式,自己排隊比錢落單,食物就由店員送上 加錢叫左個凱撒沙律,爽脆沙律菜,配上脆口多士粒,面頭灑上少少芝士碎,增加咸香味,整體感覺唔馬虎,食完個人都清爽D! 仲有呢杯凍檸茶,茶底唔係茶餐廳味道,似係同系嘅另一間西餐廳出品,唔算太岩口味,但咁熱天氣又好想飲杯凍檸茶嘅! 轉用紙飲管,走膠都算為環保多走一步! 有飯/意粉/漢堡選擇,想食呢客忌廉雜菌意粉,即叫即煮,保證新鮮熱辣! 用上鮮忌廉煮成醬汁,令每條意粉都香滑,意粉口感唔錯,而雜菌有幾款,加埋少少黑松露醬作點綴,當堂變得高貴少少,賣相比美西餐廳出品! 意粉/飯都會配上蒜蓉飽一片,食完先食意粉都已經有打底作用,但又幾好味唔想唔食,意粉份量都唔少,總括黎講性價比相當唔錯!
今晚走過黎呢個商場到行下街,一心都諗住晚餐黎呢度食

半自助形式,自己排隊比錢落單,食物就由店員送上