2014-12-06
一向亞士厘道都有不少好食又價格相宜的選擇,原本想食的只有正餐提供,路過見到有窩夫就拼命一試,哈哈要人齊才可以入,朋友們都好遲先到,唯有企下啦。有個男服務生,陽光笑容,超級nice~又比menu我睇住先期間睇下佢個裝修,好有心思。座位位置間距適中,始終會應聲,唔好expect好靜,但傾下計無問題。終於朋友到齊~~~~~原本見到以下既窩夫咁大份 就叫左好少野。
真係好推介呢個,咁大份都係 62 蚊。個窩夫外脆,又足料 仲配 movenpick 雪糕。
本身仲笑朋友叫埋啲茶餐廳野,但咁靚既腸蛋麵係邊度有。 個麵煮完可能過左冷河,浸住湯個麵都仲好爽口,麵唔油膩。
後加左pizza,係酥皮底,唔知係咪自己搓架呢,皮薄又好野味!個邊好脆口,雖然有少少燶。雞翼無雪味,煎得香但入面仲好juice !! 唔係好飲得出咩湯,有淡淡磨菇味,但都幾膩高質combo, 無話邊樣特別好,但特別喜歡煙肉唔會有太多肥的部分。陽光男孩推介既cappacino,我本身都中意飲咖啡,呢杯好香濃咖啡味,而且個拉花飲到就到底都未散,拉花功夫一流!!!提提各位,唔好叫香蕉咖啡,應該係全店最難飲既野 哈哈附上menu比各位參考。k
終於朋友到齊~~~~~
原本見到以下既窩夫咁大份 就叫左好少野。 真係好推介呢個,咁大份都係 62 蚊。
個窩夫外脆,又足料 仲配 movenpick 雪糕。
雞翼無雪味,煎得香但入面仲好juice !!
唔係好飲得出咩湯,有淡淡磨菇味,但都幾膩
提提各位,唔好叫香蕉咖啡,應該係全店最難飲既野 哈哈
附上menu比各位參考。
keep住都有客黎,但完全唔會趕人走,仲好nice , 服務好野食又好,重點係唔貴。
最後仲叫左個螺絲粉,都係 300幾蚊。