呢間bubble tea🧋 可以話係香港最新嘅台灣過江龍茶飲店, 聽聞話幾好飲, 所以我都去咗海港城試下~ 店舖走嘅風格係偏可愛😛, 但都好有心思, 有幾個打卡位俾你打下卡, 放咗部marshell係度添haha.冰萃熟成$29 +珍珠 $5佢哋最出名係熟成茶飲🧐, 其實真係睇啲英文名先明杯嘢係咩, 就咁睇中文會有啲唔係好明叫緊咩😂😂~ 我就叫咗冰萃熟成+珍珠, 我以為珍珠係平日果啲珍珠, 但原來係小珍珠🤥, 大珍珠係叫波霸🥲 雖然叫錯咗, 但係啲小珍珠都幾好食, 味道好好, 相信大珍珠應該會再好食啲😭!! 個茶底飲完會令你感覺好清爽, 透心涼嘅感覺📍可不可以熟成茶行尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG49號舖
冰萃熟成$29 +珍珠 $5
📍可不可以熟成茶行