2018-08-17 524 瀏覽
呢日同家人想慶祝生日, 知道旺角呢附近有好西, 所以黎食西餐~。呢間channel 3係bar and restaurant, 黎到都好多人了, 好在有位~頭盤黎既當然係沙律了, 我地嗌左凱撒沙律 加煙三文魚~~煙三文魚鋪滿沙律上面啊好fresh, 每人分一d, 個胃熱好身了跟住黎既係parma ham 加哈蜜瓜呢個經典組合食極都唔厭 超好食再上既係西班牙小食拼盤! 嘩左上係薯波~熱辣辣再沾下沙律醬, 一流左下係西班牙腸, 右上係薯角, 右下係三文魚波波, 呢個組合既食物都係第一次食, 好邪惡, 送啤一流! 幾個人share 爭住食。再上係芝士烤大菇, 屈機, 我認為呢個必嗌!濃濃既芝士配大菇, 味道非常吸引, 用料健康。再上既係阿根廷牛肉拼盤~~有三種唔同部位既牛, 味道超濃, 而且岩岩5成左右, 牛痴不可錯過。再黎既係菠菜烤雞卷~~好有心思菠菜係雞肉入面, 而且啖啖肉, 好滋味最後上既係海鮮意大利麵, 隻蝦係非一般既大, 配以粗身意大利麵, 鹹度掌握得岩岩好, 一流估唔到bar 既主菜可以有如此水準, 喜出望外!4個人每人3百左右, 食到飽一飽, 有機會再到

頭盤黎既當然係沙律了, 我地嗌左凱撒沙律 加煙三文魚~~

煙三文魚鋪滿沙律上面啊

好fresh, 每人分一d, 個胃熱好身了

跟住黎既係parma ham 加哈蜜瓜
呢個經典組合食極都唔厭 超好食

西班牙小食拼盤

再上既係西班牙小食拼盤! 嘩
左上係薯波~熱辣辣再沾下沙律醬, 一流

再上係芝士烤大菇, 屈機, 我認為呢個必嗌!
濃濃既芝士配大菇, 味道非常吸引, 用料健康。

阿根廷烤牛拼盤

再黎既係菠菜烤雞卷~~

好有心思菠菜係雞肉入面, 而且啖啖肉, 好滋味

, 鹹度掌握得岩岩好, 一流

估唔到bar 既主菜可以有如此水準, 喜出望外!
4個人每人3百左右, 食到飽一飽, 有機會再到

2018-08-15