💟海鮮沙律:呢款沙律配搭豐富新鮮的海鮮,加上特製的醬汁,真系食過後又想食!一試成主顧,甘香耐唔忘。😌💟 北海道活帶子配新鮮紫菜鰹魚清湯: 呢款湯味道清淡,每一口都有帶子和紫菜的鮮味,好似喺北海道飲緊湯咁,真系絕🉐。💟 日本雜菜: 日本雜菜表面燒得金黃色,每嗰口都食到新鮮嘅蔬菜同埋日本風味。每次食串燒時,必定要叫呢款菜食呀!🥸💟 鵝肝吐司: 吐司鬆軟,鵝肝口感豐富,每一口都感覺到鵝肝的香味。涮口又不油膩,一試成主顧!💟 梳乎厘班戟: 真系好食到流淚!輕盈的班戟搭配上口感順滑的冰淇淋,真系人間美味。👏💟 鐵板燒套餐 : 好多種口味選擇,而且分量足夠,可以食到好滿足。哈哈,每一口都食到鐵板燒嘅香味,好得意咁搭配埋飲品,冇治啦!😌 呢間里木壽司鐵板燒,裝修帶點藝術感,讓人感覺好似身處於日本嘅餐廳。如果你哋鐘意食鐵板燒,宜家就喺尖沙咀,一定要嚟試試睇!😌