2023-04-03
#fafafoodblog尖沙咀 #fafafoodblog海南菜🍴海南雞飯拼馬來西亞肉骨茶138 蚊 轉雞脾8 蚊🐥肉骨茶感覺上胡椒味同藥材味都濃 似係 mix左星洲同馬拉風味 排骨同腐皮入味 油飯好香雞油味 飯粒分明🍚而雞肉轉左雞脾好香滑 雞皮夠肥美 加上爽口新鮮既青瓜🥒點酸 ej豉油同薑蓉都好味👍🏻🍴星洲蠔餅118 蚊🔥 星洲 style既蠔餅 外層香脆 入面既蛋漿就香濃過潮式嗰款好多 入面夠飽滿 而佢 d蠔仔大粒偏向喺蠔餅上面煎 都幾特別🍴炒貴刁118 蚊🥘炒貴刁幾特別 用左河粉 仲有 d麵條一齊炒夠層次感 有爽口芽菜 葱花 蛋絲🥚仲有四隻彈牙大蝦🦐夠爽口 盡吸費刁惹味既醬汁 正🍴怡保芽菜 88 蚊🥬怡保芽菜食到有怡保風味 佢個菜汁帶 d豉油既甜味但唔會太咸 芽菜大條爽口 撈飯一流#海南菜 #海南雞飯 #芽菜 #肉骨茶 #蠔餅 #貴刁Score 平均分< 7.7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍
🍴海南雞飯拼馬來西亞肉骨茶138 蚊 轉雞脾8 蚊🐥
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#海南少爺
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下G16號舖
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog尖沙咀
=====================