2020-02-19
其實立食壽司係香港都出現左一排,愈黎愈多選擇,不過一直都無試過🤭立鮨都算出名,係旺角尖沙咀銅鑼灣都有分店,地點都幾方便🚇平時夜晚行過次次都有人龍,午餐咁啱無人排隊,睇過menu又唔算太貴,所以就入去試試佢🙌🏻企係度食壽司都幾搞笑,一路食都覺得差咁啲野未做咁,係咪因為未坐低🪑😂**********<特選三文魚盛合> $58每一set會有一件三文魚壽司、一件三文魚腩壽司、一件火炙三文魚壽司、一件辣三文魚軍艦同埋六件三文魚小卷🐟Lunch set仲會包埋沙律同味噌湯🍴師傅收到order係即叫即做,三文魚腩壽司最正,食落好有滿足感,會想encore🤤另外個辣三文魚軍艦都幾特別,辣辣地唔會太膩😈不過三文魚小卷相對上就麻麻地,卷得實左少少🙈本身以為唔夠飽,但食完都覺得飽肚,男仔食就要叫多幾件😂
**********
<特選三文魚盛合> $58