今次試咗諾士佛台另一間酒吧「Gulu Gulu 」有得篤波又可以玩Beer pong, 因為係樓上舖感覺冇地舖嗰啲咁迫咁嘈吵坐得舒適傾偈啱晒. 餐廳裝飾用咗唔少霓虹燈仲有花做點綴. happy hour有抵食好味串燒👏🏻. 飲品試咗兩杯Cocktail,分別係Gulu gulu Porche同埋Nothing 兩杯都調味得好好,飲落清新舒暢,好啱為忙碌嘅一日take 個break. ⭐️德式香腸拼盤份量十足,有幾款不同種類嘅腸,肉質飽滿好豐富,仲有薯蓉打底. 好飽肚嘅小食. ⭐️串燒$20串叫咗羊肋串、免治雞肉棒. $25串嘅試左牛肋肉、黑豚肉同埋墨魚香腸. 味道唔錯各款肉味不俗,軟硬度剛好,最緊要抵食. 個人最愛雞肉棒同埋墨魚香腸,前者好香脆 ,外脆內軟又有啲雞軟骨有趙口,送酒一流. 後者 非常爽口,墨魚味好香,必食嘅小食

⭐️德式香腸拼盤

⭐️串燒