Happy Friday同朋友慶祝生日~上OpenRice 睇下有咩大熱餐廳先~👀睇擂台都幾多好評 就提早幾日book左位原路成條諾士佛台都已經好熱鬧🔥上到去好靜,可能時間尚早8:00PM 擂台得幾2-3枱客 呢到有得玩酒game 飛鏢等坐底就有staff比小食 係d類似粟米脆脆(要額外收費)兩個人$30我地兩個人叫左幾款小食🍱🐮泰式燒安格斯牛肉大約$168個賣相比較普通似係煎牛肉 個汁食落似DONKI買既燒汁一d泰式既感覺都無 🍕千島大蝦蟹肉海鮮薄餅 好似$148係酒吧既薄餅 都係比較薄身同脆個味道係唔錯既~但唔知點解中心位好濕出水令到個薄餅都淋曬,大蝦都幾大隻,蟹肉只係蟹柳🙊🍝黑松露野菌意粉好似$118味道正正常常無乜驚喜,份量都比較少 有啲雜菇同一堆黑松露醬叫左兩款酒🍸阿拉丁$148❤️❤️由whiskey,橙酒,幾款茶調製~用神燈裝住,呢款cocktail打卡100分,有乾冰製造出"仙氣煙",好有阿拉丁燈神要出黎既效果,不過記得一上枱就要影,d仙氣大約持續40秒左右🕙仲有兩個酒杯仔可以同朋友share飲落甜甜地帶有果果,唔中意好濃酒味既可以試下🍹另一杯係sweetie $98好溫柔
睇擂台都幾多好評 就提早幾日book左位

一d泰式既感覺都無

🍕千島大蝦蟹肉海鮮薄餅 好似$148

係酒吧既薄餅 都係比較薄身同脆
個味道係唔錯既~但唔知點解中心位好濕出水
令到個薄餅都淋曬,大蝦都幾大隻,蟹肉只係蟹柳🙊

🍝黑松露野菌意粉好似$118

味道正正常常無乜驚喜,份量都比較少
有啲雜菇同一堆黑松露醬

叫左兩款酒

🍸阿拉丁$148❤️❤️

由whiskey,橙酒,幾款茶調製~
仲有兩個酒杯仔可以同朋友share
飲落甜甜地帶有果果,唔中意好濃酒味既可以試下

🍹另一杯係sweetie $98

好溫柔既賣相☺️
呢杯酒味再低啲 甜甜地 似漢堡包橡皮糖既味
比較多冰飲5-6啖就完

坐到11:00都唔係好熱鬧
OpenRice 咁多好評仲諗住會爆場🙀
可能係抱住太大期望去,覺得好一般
整體黎講 無大家講到咁高質喎🤕
呢到都真係飲酒玩下game就算,野食cp值都幾低下,呢個價可以搵到更高質

值得讚既係服務好好👍🏻