2022-05-16
Nachos 真心好正 多芝士 但可惜唔夠醬 要多醬要加錢 都唔便 🫠 sour cream ($20) Guacamole ($25) 食到唔夠醬 所以焗住加😅 不過好彩好味 咁都抵dQuesadilla (chicken) 暫時食過最好味 一咬落去係勁香 烤雞肉嘅味好出 帶返個層次感 好彩我係nachos 加錢買咗醬 所以配quesadilla 係啱啱好!🤣🤣🤪🤪所以會食nachos 同 quesadilla 兩個一齊叫嘅話 比錢加醬 係值 起碼食得開心d better quality hahaEnchiladas 我就一般般 未必啱個個人口味 🤔 但都好過其他餐廳 佢加咗d飯 可能唔太習慣 所我夾埋sour cream 覺得好味d但外觀真心吸引😍🤪Churros 幾好味 (🤫我心有所屬 覺得有一間好味d)都脆嘅 入面軟軟地 我鍾意食再脆d 硬d 🤣🤣🤣
食到唔夠醬 所以焗住加😅 不過好彩好味 咁都抵d
所我夾埋sour cream 覺得好味d