2022-05-06
呢排去開海港城shopping 有勁多coupons♪ 一於係呢度用埋 即刻變到好抵食呢(*¯︶¯*) 每次經過都見到呢間餐廳勁多人排隊 今次等咗無耐就有位 即刻試一試先ᕙ(•̤᷆ ॒ ູ•̤᷇)ᕘ士多啤梨藍莓香蕉班戟 $129Omg淨係個賣相已經好吸引好正好靚😍 仲要有三大嚿pancakes🥞就咁望已經覺得好治癒好soft 食落當然都無失望(ᕑᗢᓫ∗)˒口感真係勁勁勁軟熟 味道係超級濃香嘅蛋味´༥`而且食落甜度啱啱好 一啲都唔膩ଘ(੭ˊᵕˋ)੭令人想一啖接一啖咁食曬佢.ᐟ.ᐟ士多啤梨甜中帶少少酸🍓 其他生果都好新鮮總之成個味道係超級夾 一定一定要試呀.ᐟ.ᐟ蕃茄海鮮意粉 $198入面有大蝦 帶子 藍青口🖖🏻意粉多汁到可以用湯嚟形容🍝 但味道又真係有驚喜喎😳仲以為呢度出名嘅係甜品 點知其他食物一啲都唔遜色意粉口感彈牙 而且每條意粉都食到好濃郁嘅蕃茄味🍅唯一美中不足嘅係 蝦唔新鮮🦐 其他海鮮都好味的🫶🏻酸忌廉黑松露薯條 $69薯條上面嘅酸忌廉醬一啲都唔吝嗇 仲有好多黑松露😍一上菜已經聞到超級香♡ 份量都唔少呢粗身嘅薯條食落有口感又香脆 同埋食落都是熱辣辣的(•͈˽•͈)配上一大啖醬成件事真係又邪惡又大滿
士多啤梨藍莓香蕉班戟 $129
口感真係勁勁勁軟熟 味道係超級濃香嘅蛋味´༥`