2018-09-16 1583 瀏覽
我諗食過華嫂嘅人都知道佢等位有幾誇張,特別係夏天嘅時候啲人仍然可以捱住熱等成個鐘 但係無可否認真係好好食 好好食 好好食 重要嘅事情講三次今次閒日去終於唔駛等咁耐,依舊叫咗菠蘿油雞翼豬扒冬陰公湯底米線同埋皮蛋芫荽牛肉米線,仲有最重要嘅凍奶茶呢三樣簡直係華嫂必備,菠蘿油好食到唔識得點形容,非常足料有牛油雞蛋番茄入面一啖都咬唔晒平時識開番茄湯嘅我今次轉左冬陰公湯底,簡直係發現新大陸 超級好食比得上泰國餐廳嘅冬陰公而且佢嘅雞翼依舊係勁入味勁林!仲要塊豬扒成塊面咁大,而且整得好入味好嫩口另外佢嘅皮蛋芫荽牛肉米線湯底亦都非常正,即叫即煮 牛肉非常嫩冇牙都食得!另外亦都推薦佢既超級無敵濃郁番茄湯底,同埋咸牛肉三文治最後唔記得講佢嘅凍奶茶簡直贏晒香港所有茶餐廳,凍奶茶加咗冰都可以咁濃咁好飲如果佢嘅等位係有冷氣日日等都ok
另外亦都推薦佢既超級無敵濃郁番茄湯底,同埋咸牛肉三文治
如果佢嘅等位係有冷氣日日等都ok
冬陰公雞翼豬扒米線
皮蛋芫荽牛肉米線
2018-09-10
15 分鐘 (堂食)
冬陰公雞翼豬扒米線
皮蛋芫荽牛肉米線