2022-08-26
實在係坐到一肚氣,Staff相當無禮貌,未告知minimum 1 drink per person呢條規矩 ,係咁數我哋人頭,而我哋已經係嗌咗唔少野食,實在唔明點解要係咁強逼多杯野飲而我要求要杯水,一間收人人均百幾二百蚊嘅餐廳+Bar,居然可以連Tap Water都唔提供,強迫飲佢60蚊一支水,其實我淨係想食下小食,或者想啷下口先飲野食野,做法係咪強迫咗啲?最後疑似經理出嚟嗌last order,我哋發現漏單,掉返轉頭比佢質疑我哋無嗌過,語氣亦唔禮貌?實在唔知佢係邊度學service,唔怪得所有staff問人野都好似強迫人咁講真去食米線茶記無水無紙巾我無乜所謂,我本身就期待係幾十蚊服務水平,但呢度一支水60蚊人均200+收加一,俾啲去食澳牛嘅服務態度比我,實在講唔過去,呢啲咁嘅服務,比你放寬晒,都抵你蝕錢