2023-10-09
海港燒鵝海鮮酒家 🥃📍 香港沙田馬鞍山鞍駿街1號馬鞍山中心1樓 (港鐵馬鞍山站A1出口)♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎話說屋企人生日🎂,搵左間近近地既酒樓去興祝🤓,貪佢夠近,性價比都仲算高既。當然環境就同一般酒樓冇咩分別,要求唔高既,都可以考慮下呢間🫢。由於有八位,我地叫左個六人餐,之後加兩隻蟹,再加左隻乳豬🐽,不過隻乳豬真係麻麻地,唔洗叫🙈,其他都ok 既,另外隻蟹當然係好啦😂,一分錢一分貨。🌟全包宴 (6位起) $888🔺黃金蟹肉蝦球伊麵🔺西蘭花炒帶子珊瑚蚌🔺咕嚕黑豚肉🔺蠔皇花菇扣鵝掌🔺清蒸東星斑🔺脆皮醬燒雞整體推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎
📍 香港沙田馬鞍山鞍駿街1號馬鞍山中心1樓
(港鐵馬鞍山站A1出口)
🌟全包宴 (6位起) $888
🔺黃金蟹肉蝦球伊麵