2019-07-08
餐牌選擇都算多另外仲有一份詳細有圖嘅餐牌同飲品menu醬油漬牛舌手打烏冬($62)值得一讚係個牛舌好入味,而且一啲都唔鞋又唔難咬,正😋而個烏冬係讚歧烏冬,唔會粉,夠彈牙😋如果食食下牛舌覺得太咸,仲可以配埋大大塊嘅海帶食中和番芝麻雞翼($38)炸得一啲都唔乾!雞翼外皮香脆,一咬雞肉仲竟然會有汁溢出!加分位係上檯時仲熱騰騰!😆牛油果軟殼蟹反卷($46)有4件和8件選擇,我選了4件試試。牛油果新鮮,唔會有變黑/擺得耐嘅情況。如果軟殼蟹更脆會更好味😋壽司加左牛油果感覺更fresh😋前:油甘魚壽司 (28) 後:車海老壽司($22)油甘魚甘香,而且唔係薄切,更有口感。車海老有蝦嘅鮮味!😋餐廳內部裝潢都設計得好有和風風格,有刻真係唔覺得係係屋村嘅日本餐廳入面,而係好似去左當地😆每個卡位都會有呢盞充滿和風的燈👍🏽------------------------------總結味道:✨✨✨✨推薦:✨✨✨✨回頭:✨✨✨性價比:✨✨✨✨(滿分為5✨)
芝麻雞翼($38)
牛油果軟殼蟹反卷($46)
有4件和8件選擇,我選了4件試試。牛油果新鮮,唔會有變黑/擺得耐嘅情況。如果軟殼蟹更脆會更好味😋壽司加左牛油果感覺更fresh😋 前:油甘魚 壽司 (28) 後:車海老壽司($22)
油甘魚甘香,而且唔係薄切,更有口感。
車海老有蝦嘅鮮味!😋
總結