2021-07-31
🇭🇰屯門高質黑毛和牛日式火鍋放題🇯🇵【但馬屋】🥘日本產特選黑毛和牛放題套餐 (90mins) $439➕🦐期間限定🇯🇵豪華海鮮盛合➕🥤期間限定🇯🇵日本直送懷舊『波子汽水』放題今次我哋揀咗兩種唔同既湯底兩個人可以試吓唔同嘅味道!「千夜鍋」係用咗鰹魚濃縮烹調嘅清湯底,當佢配合埋黑毛和牛嘅時候完完全全咁樣帶出和牛嘅鮮味,再加上脂肪比例完美嘅特選和牛,入口溶化嘅感覺係味蕾衝擊牛嘅鮮味!再加上油麥菜同生菜嘅配料慢慢吸收湯嘅精華,一齊食落去真係返尋味!「甘露鍋」反而係用咗甜豉油做湯底,係配料方面已經有豆腐芋絲同埋娃娃菜,就好似你食緊shabu shabu咁樣,慢慢枕住已經令到所有配料都充滿着好香嘅甜豉油味,再加埋用和牛帶出左湯底嘅甜味,呢種感覺真係會令你食上癮,仲有期間限定嘅豪華海鮮,呢一個火鍋真係豐富到不得了!叫得做火鍋放題,當然唔少得有自助區嘅豐富配菜選擇,嘢飲方面都好多選擇,果汁汽水烏龍茶一應俱全仲有懷舊嘅波子汽水真心好有誠意!而家仲有呢個夏祭活動,有特別嘅夏祭特色小食,有限定冷麵,仲有自由配搭嘅消暑雪糕,當然唔少得特別嘅遊戲俾大家去放鬆吓,玩完遊戲仲有糖果甜品送俾大家㗎!戈📍但馬屋 (屯門
【但馬屋】
🥘日本產特選黑毛和牛放題套餐 (90mins) $439
➕🦐期間限定🇯🇵豪華海鮮盛合
➕🥤期間限定🇯🇵日本直送懷舊『波子汽水』放題
戈
📍但馬屋 (屯門)
屯門屯門鄉事會路83號V city1樓L1-8號舖
#屯門 #火鍋放題 #但馬屋 #夏祭限定 #日本特選