2022-02-21
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ 今次就食咗Moo moo 星期六去到,雖然佢喺工廠大廈樓下,但係都比想像中多人😆軟殼蟹漢堡($88) 呢個漢堡嘅軟殼蟹好大隻,而且炸得好脆,軟殼蟹又唔會冇肉,幾好食🥰入邊仲有蕃茄,生菜,芝士,千島醬,個配搭都唔錯😆另外佢嘅麵包係好鬆軟,應該有用牛油烘過🧈白菌之堡($65)有牛,白菌,蕃茄,芝士,生菜,松露美玉佢既牛係用安格斯牛肉,都幾juicy🥳 一開始頭兩啖都食唔到牛,淨係食到包,但係之後就一直都食到牛,最後一啖都仲有🤩白菌嘅數量唔係好多,食到嗰幾啖就覺得好滿足🥰肉汁芝士薯條(跟餐+$29)份量都幾多,同朋友share比較好🧚🏻♀️佢得面頭有芝士,但係唔太融,如果可以整融啲就應該正啲😆肉汁都有幾多,但係味道唔太出🥺啲薯條都幾長!青蘋果特飲(跟餐+$13)青蘋果特飲有啲似Apple cider, 雖然望落去青綠色,但係飲落去都幾好飲😆飲落去冇望落咁伏
今次就食咗Moo moo
星期六去到,雖然佢喺工廠大廈樓下,但係都比想像中多人😆
軟殼蟹漢堡($88)
白菌之堡($65)
有牛,白菌,蕃茄,芝士,生菜,松露美玉
肉汁芝士薯條(跟餐+$29)
青蘋果特飲(跟餐+$13)