2014-01-07 121 瀏覽
一次見到幅圖,件多士好似好好味甘,咪去試下囉。我同屋企人一人點左一個多士餐,$21一塊吐司加杯特飲,幾底呀,$25一塊多士加春卷、雞翼仲有特飲,底到爆 ,本身我地都充滿期待。冇幾奈之後,先黎飲品,熱檸水太甜,凍蜂蜜綠茶太苦,之後等左5分鐘有多D多士黎,黎到D多士變左包,淨係得果邊硬硬地,中間就淋過枕頭,叫D服務員黎問佢:「呢D係多士?中間甘淋。」之後個服務員竟然唔係講唔好意思而係講「係咁架」跟住我咪要求個服務員換左佢,佢有換比我,不過佢D服務態度我覺得好差。換左之後好D,一打開入面D奶醬變左花生醬,仲要乾到爆,一D水份都冇。 跟住仲有一個草莓土司,結果都係同茶左草莓果醬既厚切包冇分別。仲有D雞翼凍到好似岩岩係雪櫃拎出黎咁,D所謂的雲南春卷,咪即係雪藏春卷。總之一句講哂,失望到極點。
,本身我地都充滿期待。
冇幾奈之後,先黎飲品,熱檸水太甜,凍蜂蜜綠茶太苦,
2014-01-07