2021-01-13
中曬伏🤢行d2見佢幾靚想食幾次的起心肝入去❌❌❌❌❌本身睇餐牌見到個名幾得意都仲有期待,食完之後係勁失望摩天輪幾得意就叫下點知入面冇一樣野係可以擺得落口,全部都唔熱,唔緊要我當係我影相影得耐。流沙包完全唔流沙唔緊要,個包好似硬到完全冇發酵咁,仲要底嗰張紙係滅唔到,真係好想知係咪我問題?蝦餃唔使講,完全唔知佢個白兔去咗邊,真係想問同普通嘅有咩分別,好慶幸佢個味道真係普通蝦餃味道鹹水角,佢隻眼真係唔知想點,不如連眼都唔好要?馬拉糕算係正常, 但佢連暖都稱唔上烏龜包除咗硬我真係冇嘢好講佢個腸粉已經叫做正常我建議大家真係唔好比呢間野嘅擺設去呃咗入嚟食呢間野仲要係冇服務,仲有個阿姐成日係你面前兜口兜面唔幫你裝水,係成個人(阿住)係你正面咁樣加,差啲整到我個朋友一係無啦啦走來同你講啲九唔搭八嘅嘢我真係唔知點解我會走咗入去食雖然我未去過荔園, 但呢間野真係完全令我印象深刻,不過係差嘅印象
行d2見佢幾靚想食幾次的起心肝入去❌❌❌❌❌
本身睇餐牌見到個名幾得意都仲有期待,食完之後係勁失望
摩天輪幾得意就叫下
鹹水角,佢隻眼真係唔知想點,不如連眼都唔好要?
馬拉糕算係正常, 但佢連暖都稱唔上
烏龜包除咗硬我真係冇嘢好講
佢個腸粉已經叫做正常