位於中環蘇豪卑利街,最搶眼嘅一定係湖水綠色嘅大門,走入餐廳,氣氛好chill環境舒適,最啱同同事朋友嘆個悠閒嘅lunch😌.Lunch Three Course ($198 pp)✨Small Plates三文魚刺身(+$38)焗味噌茄子✨Mains炭燒牛柳飯 (+$35)烤三文魚✨Desserts & Drink巴西青檸手指餅蛋糕熱情果冰茶.Kuku食評:兩款starter都有驚喜😚 三文魚刺身配上辣椒柚子土佐津汁、芒果沙沙同蘿蔔,好醒胃~ 而焗茄子配搭菲達芝士同腰果,表面淋上味噌醬,有創意又具有日本風味🫶🏻炭燒牛柳飯嘅牛柳我地揀咗medium rare,剛剛好唔會過熟,炭燒香配上溫泉蛋、枝豆沙律同埋飛魚籽食到舔舔脷😛 如果有醬汁配搭撈飯就更好啦~烤三文魚選用咗西京味噌醃製,醬汁好香奶油味,掛上啖啖魚肉上真係好正🥰🥰第一次食巴西青檸手指餅蛋糕,好清新唔會太甜,為呢餐畫上完美句號😚.🧷 @uma.nota
Lunch Three Course ($198 pp)
✨Small Plates
三文魚刺身(+$38)
焗味噌茄子

✨Mains
炭燒牛柳飯 (+$35)
烤三文魚

✨Desserts & Drink