餐廳: Route 83 (廣福道)
資訊:

2020-04-15 796 瀏覽
呢間餐廳價錢都唔貴 午餐當中可揀餐湯或沙律包埋飲品 網上睇介紹🍔係用美式做法 份量亦有返咁上下!漢堡包夠大個同薯條亦幾多吓 食極都仲有既感覺!至於🍟鹽既比例調味唔錯!-如果食量細既人想食🍔可以兩人Share 再唔係揀下午茶$38個迷你漢堡 會啱份量 我見隔離枱既Order個迷你🍔只係M記包size既細少少-好耐之前網上睇過人介紹佢既🍔係純牛肉手打漢堡 但呢日食落口感似用機打🤔不過係食得出漢堡扒 唔同其他🍔店有用溝豬肉方法 因為咬落去塊扒同其他店比係韌口啲(牛肉韌度)之前食過既其他店 溝左豬肉落去塊扒係滑口好多!-兩個漢堡塊扒有啲實 唔夠鬆化所以會覺得似用機打 雖然漢堡扒好夠厚 不過睇相都可以見 我揀既8oz牛肉菠蘿漢堡 塊扒Overcook口感即刻扣左分!而🐮既傳統純牛肉芝士漢堡塊扒就煎得唔錯!但兩者食落都冇網上所講到話Juicy、爆汁 我嫌佢燶咗就有🙊刮咗啲黑焦-但食落可惜既係兩塊扒調味差左啲 唔夠均勻😢一部份過鹹一部份冇味!食完係咁飲水!個包變咗唔OK希望佢日後有改善!總結漢堡係一般!
之前食過既其他店 溝左豬肉落去塊扒係滑口好多!
2020-04-13