2016-04-09
炒年糕二部曲之年糕鍋篇 .一人價錢$78+25+18 未計炒飯但冇加一.其實想食左哩間好耐 終於開係我主場銅鑼灣實在太感動😍店入面會有韓國服務員 好韓呢.首先揀年糕鍋 哩個就規定幾多人叫幾多個鍋 咁我就叫左芝士同烤肉既😌好正 勁多芝士痴住對筷子 烤肉都食得出係烤過既 成個鍋配料唔少架 有好多泡菜年糕等等!同出面唔同既係佢用普通gas爐同埋甜甜地辣辣地湯地😌幾特別啦 雖然未到超級好食.之後第二部就係揀麵底 雖然成$25 但我想講份量係唔少架 當然識揀一定揀韓國拉麵啦 打邊爐一流👍🏻.最後就係揀配料 $18 我就揀左炸餃子既 三隻大大隻放係鍋面好霸氣❗️個皮夠un浸左好耐都唔爛 味道ok.總括黎講我覺得哩間以價錢取勝 味道更加係唔算差 雖然係環境迫d 我一定會再幫襯架 如果口痕想食部隊鍋
一人價錢$78+25+18 未計炒飯但冇加一