2024-01-11
男朋友呢排成日都話想食燒肉,今日終於同咗佢嚟食😂費時佢再成日提!我哋主要都係想食牛肉,所以就揀咗呢個普普通通嘅Set C 特級燒肉放題。環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)頭盤質素都唔錯,見到有幾款唔同嘅肉,牛肉嘅味道都幾濃郁,食到佢哋嘅樂天澳洲和牛前腿肉壽喜燒,壽喜燒好香醬汁味道。日式牛五花薄切都好快就食得,美國極上牛板腱就比較有口感。美國特選牛肋肉🥩真係食肉控嘅至愛,個個肉塊都咁厚實,肉質緊致而又保持濕潤,燒到啱啱好嘅時候,肉汁保持喺肉裏面,每一啖都飽滿而多汁。啖啖肉食落去,感覺得到啲肉纖維喺口腔中慢慢散開,啲香味仲會留喺鼻腔中好一陣子。而調味亦可以根據個人喜好去調節,無論係用鹽同胡椒噴灑,抑或者加啲特製嘅醬汁,都可以令味道提升到另一個層次。牛肋條🍖就更加唔使講,肋條入面嘅油花分佈得好平均,焗得啱啱好,筋度仲保持得好好,每一條牛肋條都好似藝術品咁精緻。加上啲脂肪喺高溫之下被融化,同肉汁融為一體,食落去簡直係幸福感爆棚!無論係同朋友聚舊,抑或者係家人聚餐,美國特選牛肋肉同牛肋條都絕對係餐桌上嘅明星,一定會令人食指大動,仲會令人念念不忘😋
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分) 頭盤質素都唔錯,見到有幾款唔同嘅肉,牛肉嘅味道都幾濃郁,食到佢哋嘅樂天澳洲和牛前腿肉壽喜燒,壽喜燒好香醬汁味道。日式牛五花薄切都好快就食得,美國極上牛板腱就比較有口感。
美國特選牛肋肉🥩真係食肉控嘅至愛,個個肉塊都咁厚實,肉質緊致而又保持濕潤,燒到啱啱好嘅時候,肉汁保持喺肉裏面,每一啖都飽滿而多汁。啖啖肉食落去,感覺得到啲肉纖維喺口腔中慢慢散開,啲香味仲會留喺鼻腔中好一陣子。而調味亦可以根據個人喜好去調節,無論係用鹽同胡椒噴灑,抑或者加啲特製嘅醬汁,都可以令味道提升到另一個層次。牛肋條🍖就更加唔使講,肋條入面嘅油花分佈得好平均,焗得啱啱好,筋度仲保持得好好,每一條牛肋條都好似藝術品咁精緻。加上啲脂肪喺高溫之下被融化,同肉汁融為一體,食落去簡直係幸福感爆棚!無論係同朋友聚舊,抑或者係家人聚餐,美國特選牛肋肉同牛肋條都絕對係餐桌上嘅明星,一定會令人食指大動,仲會令人念念不忘😋。真心推介比大家,下次去食燒肉,別錯過咗試吓美國特選嘅牛肋肉同牛肋條,一定會令你滿足到!
除咗牛肉之外,都仲有其他唔同嘅選擇,豬大腸、雞腎、豬腩片、豬頸肉 、雞腿肉、雞中翼呢啲都有得食!可以瘋狂地食肉😋
脆皮香蕉都超好食,炸到啱啱好,香蕉仲好甜添。枝豆加咗啲鹽落去調味,簡單又好食。