2018-12-19
去荃灣約朋友食飯最終揀咗去呢間2小時任食打邊爐 每位158蚊加一, 呢個價錢嘅放題 講真係好平, 有超過過百個百配料畀我哋揀,另外仲有張紙仔肉類海鮮任食款式真係幾多下 仲有佢哋即時有人包牛肉同豬肉水餃, 朋友話個豬肉攪你好食。醬油配料都好充足,甜品啤酒汽水果汁都係全自助,全包。 可以 鴛鴦湯底, 我朋友唔食喇所以揀咗皮蛋芫茜,本身我係重口味人, 都幾食得辣所以叫咗佢哋嘅馬辣台式湯底! 有兩個辣度我就揀咗普通果隻, 哩個湯底比較特別我喺出面未食過類似, 幾有麻香, 但係又唔會太油膩。 基本上 都唔使特登再點醬。 搭配油炸鬼好好食。星期一 去到七點已經完全滿座 間嘢都幾爆, 有啲人冇book枱都要等下位 ,食物質素唔錯同價錢平滿座都係合理嘅。我係嗰種去旅行朝頭早都會食雪糕雪條嘅人 😂😊一個雪糕精點可以唔 食甜品呢!有四款dreyer雪糕仲有另外四款 另外牌子嘅竟然有榴槤雪糕!哈哈正!重口味令我 係鍾意食榴槤嘅! 另外牛奶蜂蜜雪糕都好食, 不過最驚喜都唔係佢哋!細個成日食嘅紅豆雪條 竟然畀我喺度搵到!呢個細個成日買10蚊五支好平 但係可能就係因為太平😂所以大部份7-11 或者超市都唔再賣😭
有超過過百個百配料畀我哋揀,
另外仲有張紙仔肉類海鮮任食
醬油配料都好充足,
甜品啤酒汽水果汁都係全自助,全包。
搭配油炸鬼好好食。
我係嗰種去旅行朝頭早都會食雪糕雪條嘅人 😂😊
一個雪糕精點可以唔 食甜品呢!
有四款dreyer雪糕
仲有另外四款 另外牌子嘅
竟然有榴槤雪糕!
但係可能就係因為太平😂所以大部份7-11 或者超市都唔再賣😭 起碼唔係間間有和港島區
冇一間搵到。
難得呢度有唔使講嘢,即刻食咗兩條😁😁❤️
呢間打邊爐港島快啲開一間 等我可以 多啲幫襯💖