2019-02-06
好耐之前食過D食物麻麻地,同係其他分店食過好差,所以如果有選擇,係吳會去稻香,但因為過年,今年好多酒樓full哂,周圍都卜吳到位,而且都會就反老人家係呢區食,所以半個月前已卜定呢間稻香😅————————————————————但今日食完之後,我對昵間稻香完全改觀,同以前相比係吳同曬,食物同質素都好掂,價錢又平,服務都吳差,新年係比較忙,但服務都算👌😊😊————————————————————叫左一席,有啤酒,有汽水,食物又足料,食完仲有利是🧧派✌️✌️✌️✌️✌️————————————————————1-乳🐷全體—-塊皮夠脆,肉又嫰👍2-至尊燒鵝皇——熱辣辣,皮脆肉嫩,估吳到稻香既燒鵝都甘好食👍3-紅燒花膠🐔絲翅——-呢個吳得,個(獻)太豆粉,入面材料都可以,但比個豆粉(獻)影響差左😅4-清蒸珍珠龍躉——蒸既時間剛剛好,肉夠鮮嫩,味道又好味👍5-高湯珍寶大🦐球伊面—-🦐肉爽口,伊面味道ok,不過煮過火林左小小,同埋又係好豆粉(獻)😫6-錦繡玉帶蚌柳——有帶子同象拔蚌,配菜連耦木耳節瓜炒,味道都ok,不過我就食到係用雪藏既象拔蚌,但味道都可以接受,不過不失😊7-蠔皇金錢扣螺片——呢個味道吳錯,冬
1-乳🐷全體—-塊皮夠脆,肉又嫰👍
4-清蒸珍珠龍躉——蒸既時間剛剛好,肉夠鮮嫩,味道又好味👍
7-蠔皇金錢扣螺片——呢個味道吳錯,冬菰又大隻,煮得夠味,螺片味道同肉質都奭口😋
8-金糖百花球——-味道同口感無問題,但太細粒,吳得大體,我令願你整小幾粒。因為始終一席上枱會好睇D😃
9-生炒糯米飯—-呢個飯又炒得吳錯😉
10-壽🍑包——蓮蓉饀,味道都ok😊
11-🧧——食完仲每人派一個金幣(10)利是😇😇😍😍(新年期間)
———————————————————-
做得最出色係乳🐷,燒鵝,龍躉,螺片,糯米飯,其他就一般😬
如果呢區計,論價錢,食物質素,服務都合格,都可以叫大眾化😉😉