2017-07-03 25 瀏覽
一行四人去食early dinner, 6:30就入座啦, 當天是星期日, 竟然無乜人, 我地4個人坐8人枱, 感覺鬆動D如果坐圓枱就會較迫啦, 放碗放餐具都無乜位放食物今次點了一個牛的燒肉, 有牛柳, 牛肩, 牛舌同埋唔知邊部份的我厚切五花肉都好好味 - 燒到焦香, 油香出晒黎, 食左又唔肥這燒肉配備了可refill的生菜, 包住肉食, 感覺會無咁腻仲額外點了一碟青口作燒烤, 我自己對青口麻麻地, 所以無食到仲點了牛肉炒粉絲 - 味道是偏甜左少少, 但加埋韓式辣醬我又覺得剛剛好還有京葱冬菇串 - 我實在太喜歡食葱, 好香, 雖然係燒的, 但唔會覺得乾身; 及煙肉蘆筍串 - 眾所周知, 煎煙肉係好香, 再配上蘆荀, 一點都唔乾及唔油夏天就梗係食返個凍盤, 點了芝麻醬凍豆腐, 做法超簡單, 但價錢真係好吸引竟然漏左影相呀~~我要搵日再encore 先得

如果坐圓枱就會較迫啦, 放碗放餐具都無乜位放食物

竟然漏左影相呀~~我要搵日再encore 先得
2017-07-02